Nejnovější recenze ze sekce Pitné vaky
- Pěkný a funkční.
- Krátký popruh v pase.
U silnější postavy nutno nastavit popruh v pase,úprava není složitá. Je to šité na hubené tělo bez chráničů.
- obracanie naruby, plnenie, zatvaranie, doplnky
- kto mate hydrapak predchodzej generacie, tak myslim, ze budete sklamani: treba vyvijat vacsiu silu na tahanie vody, odstranovanie silikonovej koncovky naustku ide dat dole omnoho tazsie, zatvaranie koncovky je rotacne miesto vytahovacieho - mne osobne to nevyhovuje
zatial co hydrapak predchodzej generacie bol takmer dokonaly, tak tento je podla mna krokom spat.
- Snadné plnění, čištění pro velký otvor.
Snadné plnění, čištění pro velký otvor. Recenze na tento produkt od ostatních uživatelů byla kladná a proto tato volba. Vak používám nejen na kolo, ale i na procházky do přírody. Nemusím se tahat v ruce s pet-kou.
- Všechno
super
- perfektní provedení,výborně se čistí a suší
Určitě lepší než vlebloud.
- prijemny měkký material
- moznost odpojit hadicku
- dobry pristup
- moznost ztencit profil - vnitrni steny se daj sepnout proti sobe => mensi objem
- prave na 2 litry - ani kapka navic
- měkký material - pozor na propichnuti
jsem zvedav na zivotnost
predchozi vak z tvrdsiho materialu (neco jako Deuter/Source Widepac) popraskal na okrajich
predchozi vak sel pohodlne zavrit i kdyz byl o malo plnejsi- tento je presne na 2L
lze na nej pripojit hadicku ze stareho Camelbagu (maj nejlepsi naustek)
diky magnetu na hadicce lze prichytit k popruhu na batohu - prekvapive drzi
- Odolný,odpojitelná hadička,vnitřní "zip"(vak zůstane placatý),kvalitní zavírání s držákem "víčka",magnetka na hadičce,nejlepší pítko co jsem u camelbaku viděl - nekape,snadno se z něj pije a dá se dobře zamknout,tím že se dá obrátit naruby se skvěle myje,levnější než konkurence
- Zpočátku byl lehce cítit umělotinou,po pár propláchnutích všechno vpoho,možná by v balení mohla být štětka na čištění hadičky,ale ta není ani u konkurence
Vybral jsem si ho na základě doporučení na jednom outdoor fóru a zkušeností s originál Camelbakem (který kvůli víčku nešel pořádně vymývat a kamarád měl vevnitř celkem nechutnou plíseň v rozích) a jedním od Hi-Tecu, který se sice lépe myl,protože měl nahoře podobné šoupátko jako tento,ale pítko u něj byla tragédie - když se nezamklo pořád kapalo. Ani jedna z těchto věcí se mi u tohoto nestala a splnil všechna má očekávání, ať už co se týče designu,funkčnosti nebo ceny. Určitě bych si ho koupil znova kdyby se s ním cokoliv stalo, i když vzhledem k jeho doživotní záruce na protečení o tom dost pochybuji.
- snadno se plní a čistí
- kdesi ve sváru prasklina po pár použitích
za hodně peněz málo muziky
- skladný, lehký
- uzavírání, je-li Widepac naplněn tekutinou
Tento produkt jsem si vybral, kvůli objemu a ceně produktu.Použil jsem jej již 2x a kromě toho, že je hůře uzavíratelný při naplnění nenašel jsem žádné jiné nedostatky...
Vak od výrobce vaků pro Deuter. Použil jsem ho pouze dvakrát. Zatím spokojenost...
- tvar
- dobra udržba
- rychla priprava
skvely vak na 3litry tekutiny (nejlepe vody, ktery se snadno cisti a udrzuje)
- tvar
- skvělé možnosti čištění
- odnímatelná hadička od vaku
Bez závad
- Snadné plnění,
- snadné čištění,
- dobrý průtok,
- zatím kvalitní nepropustný sací ventil
- trošku lacině vypadající mechanismus spojky vaku s hadičkou a krytka sacího ventilu
Voda z vaku nesmrdí plastem :-) a při pití stačí slabě zkousnout pro dostatečný průtok vody. Sací ventil se otevírá pootočením což lze zvladnout pusou, ale i v otevřené poloze ZATÍM neukápne ani kapička dokud se slabě nezkousne. Stejně tak připojení hadičky k naplněnému vaku probíhá bez úniku vody což je taky příjemné :-).
Vzhledem k nižší ceně v porovnání s konkurenčními vaky bych si tento koupil znovu.
- 3l camelbak v tepelné izolaci. V podstatě jde o standardní camelbak ve vlastním batohu bez popruhu přes ramena. Má opletenou hadičku.
- Možno použít jak v tepelném pouzdře tak i bez něj
Doporučuju
hadica by mohla mat putko alebo magnet na uchyt k ruksaku
- Super camelbak
použitie v extremných podmienkach super
kalitny, prakticky
Super , nemá chybu.
- objem
- nevím jak dlouho ten plast vydrzi :)
Idealni do deuter batohu
- Jednoducha manipulace a čištění
- Kvalitní náústek a připojení hadičky
- zatím nic
Vahal jsem mezi vakem od Camelbaku a Source(Deuter).Jelikoz vlastním batoh Deuter a tento vak je dělán přímo pro tyto batohy rozhodl jsem se něj. Velkou výhodou je i jednoduche čištění a vysoušení vaku. Náústek funguje také bezvadně .Uvidíme časem jestli nezačne prokapávat :-)
Zobrazuji 461 - 480 ze 487 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »