Nejnovější recenze ze sekce Pitné vaky
- Odpojitelná hadice,
- magnetický klip na hadici,
- úzký profil díky vnitřnímu zipu,
- převrátitelný naruby.
- viz http://www.hydrapak.com...
Poměr ceny a schopností originálního příslušenství (Transflow bag) k mému batohu Salewa se mi nezdál zvlášť dobrý. Prošel jsem proto outdoor forum, a u diskutovaných výrobců zkontroloval aktuální modely. Nejvíc mě oslovil (viz výše uvedená pro) právě tento model Hydrapak s technologií shape-shift. Snad jen čistící sada na hadici by mohla být přímo součástí balení.
- kapacita vuci rozumne velikosti
- shape-shift prepazka
- magnet na prichyceni hadicky k batohu
- obsluha prepazky
- Velký otvor pro nalévání i čištění
- Systém připojení hadice(netřeba vyprazdnovat vak)
- Perfektní průtok hadicí až do dna!
- Za kvalitu se platí
Proste neni nic lepsiho pro piti na kole, bruslich ci na delsi tury!
- geniálna vec
- nič
kupujte - je to najlepší vodný rezervoár na trhu
- praktický, lehce vymyvatelný, vhodný do asi všech batohů s uchycením pro vodní rezervoár
- dobrá skladnost
- čištění
- pevný plast
Na výšlapy nebo na kolo ideální velikost. Je lépe skladnější než 1,5 l láhev. Voda vydrží déle čerstvá a není vůbec cítit plastem jak je zvykem u PET lahví. Váhal jsem zda vůbec rezervoár koupit, ale teď nelituji. Neudělá bez něj ani krok :)
- snadne plneni, zavirani
- klip na magnet soucasti
rezervoar jsem vybirala podle zkusenosti ostatnich na ruznych forech a jsem maximalne spokojena.
Prijatelna cena, snadno se s nim manipuluje a velmi mile mne prekvapil klip na magnet, ktery je soucasti
MMB 2,5l
Přidáno: 7. dubna 2013
(naposledy upraveno 7. dubna 2013)
Zakoupeno v Army-store.net
- Obyčejná vložka za dobrou cennu.
Hledal jsem rychle nějakou levnou vložku pro svůj CamelBack, jelikož minulá mi nevydržela (praskla). S touhle jsem zatím spokojen (neteče a je dostatečně velká, aby mi vydržela na celý den). Pokud hledáte levný vak co chvíli vydrží tak tohle bude dobrá volba.
- Možnost čištění je lepší než u vaku camelbak
- Odpojitelná hadička
- Asi trochu horší náustek než má camelbak
Za ty peníze nemá konkurenci.
- Na tůry ideální.
Pitný režim je na tůrách důležitý a toto je ideální řešení.
- Jednoduche v pouziti a cisteni. Cena.
Jednoduche v pouziti a cisteni. Cena.
- molle vazba, bezpečnostní ventil
za danou cenu je to určitě dobré řešení
spokojenost
- V zimním období produkt zatím nevyzkoušen(kupovala jsem ho jako vánoční dárek). Ale vzhledem k tomu, že si ho syn sám vybral, předpokládám, že si vybral to nejlepší.
- Kvalitní odolný materiál
Slouží skvěle.
- stabilita,pevnost uzávěru
- ne zrovna jednoduše se čistí a vysouší vnitřek
- Kromě vaku na vodu má i dost místa na ostatní věci. Rozbalovací kapsa na nářadí. Dobrý systém upínání, během jízdy se ani nepohne.
nemá jen jednostrané využití jako camelback. Lze použít i jako skladný cestovní batůžek.
Oceňuji hlavně: kvalitní zpracovní; Voděodolnost v dešti (věci uvnitř jsou i při dešti stále suché); Kompaktní velikost - mohu ho mít na zádech i když za mnou sedí spolujezdec
doporučují
- perfektní přístup pro vymytí
- dobře se plní
- při plnění může zůstat v batohu
- při pádu může vyklouznout nasouvací uzávěr a teče
- špatně se suší (při pověšení nedrží otevřený tvar)
- pro otevření potřebuješ obě ruce
- sejmutím víčka často odpojíš bajonetový uzávěr od nástavce na hadici
Je plně kompatibilní s batohem Deuter. Poskytuje dobrou 2l kapacitu na kratší výlety. Dobře se udržuje, přesto, že sušení není úplně dobře vyřešeno. Rovněž ventil na hadici by mohl být vyřešen lépe - "hygienické" víčko z tvrdého plastu potřebuje pro sejmutí obě ruce - jednou rukou ho maximálně sundáš i s bajonetovým ventilem. Pro použití za jízdy doporučuji tvrdé víčko z hadice zcela sundat a nepoužívat. Systém přehnutí folie přes plastovou lištu a její zasunutí do drážky plastového uzávěru je O.K., jen při pádu hrozí vysunutí lišty do stranya vylití obsahu do batohu (není aretováno pro pohyb na jednu stranu) . Zároveň je třeba opatrnost při nasouvání folie s lišou do držáku, aby nedošlo k vytvoření faldu a prostřižení folie. Nedostatky jsou spíš drobnějšího charakteru a rezervoár fungoval během týdení dovolené k velké spokojenosti.
- nový systém připojení hadice
- přepážka shape-shift
- tužší náustek
Vak od Hydrapaku používám už asi 4 roky, tato inovovaná verze je ještě lepší. Kladně hodnotím možnost otočení naruby pro lepší čištění, nový systém připojení hadice je lepší než dříve používaný a vylepšení v podobě vnitřní přepážky shape-shift je také krok kupředu
Zobrazuji 441 - 460 ze 487 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »