Nejnovější recenze ze sekce Pitné vaky
- Super jako vzdy Camelbak
Nedržel vodu, vytékal mi do batohu.
- voda vydrží dlouho čerstvá
- při častějším rozebírání součástí jde velmi těžkou zacvaknout hadičku zpět k vaku
- Nutný doplněk k batohu Camelbak
- Chytré řešení připnutí hadičky k rezervoáru
- Neteče
Účel to plní, ale na to že je to vlastně plastový pytel s hadičkou, je to pekelně drahé.
- Daleko lepší model jak předchozí generace(tmavě modrá barva, kulatý otvor na napouštění) - více komfortní napouštění vody a také sušení/údržba. Velmi nízká hmotnost samotného vaku. Nevytváří žádnou pachuť.
Nemá pevné záda, proto když není plně naplněný tak nedrží tvar. Manipulace je kvůli tomu trochu obtížnější, pro mě ovšem nehraje roli.
- Snadno se zavěsí i do staršího modelu batohu, který ještě s hydrovakem nepočítal
- Snadno se doplňuje, aniž by ho člověk musel vyndavat z krosny
- Hadice na obou koncích netěsní, což způsobilo mírnou vlhkost uvnitř krosny (než jsem ho dala do igelitové tašky) a občasné odkapávání ze "sosáku" za chůze
- Mechanismus pro sání jde hodně ztuha... Hodně
- splnil očekávání
- kvalitní materiál
- VENTIL
- VELKÝ OTVOR
- VELIKOST
- MOŽNÁ VÍCE MOŽNOSTÍ UPEVNĚNÍ V BATOHU
- netěsní
Asi vada výrobku, ale hadice nedržela ve vaku, (rozměr působil špatně), samozřejmě netěsnilo a bylo nepoužitelné.
- Na prvni pohled pusobi jako idealni bag diky hornimu plneni
- Zamek plneni je spatne navrhnut, umelohmotne pacicky zamku jsou malinkate a po druhem pouziti prasknou, takze uplne novy bag muzete vyhodit. Doufam, ze toto ctou designeri PINGUIN a hodlaji s tim neco udelat. Bag je takhle nepouzitelny.
- Na prvni pohled pusobi jako idealni bag diky hornimu plneni
Perfekní, splňuje moje očekávání
dobrý vak za rozumné peníze
- skladnost
- občas se při větší námaze otevře v zipu
- náhrada již vyzkoušeného produktu
- používám do běžecké vesty UltrAspire Spry 2.5; v již tak lehké vestě litr vody ani necítím; nikde neprosakuje ani nekape; hadice má velký průměr -- na jedno nasátí je v puse pořádný doušek nápoje; používám i citronovou šťávu (část vlákniny z citronu zůstává v nápoji); hadička se neucpává; lze nasadit i na plný vak i z něj sundat bez vytékání nápoje;
- Uzavíratelné pítko
- Magnet na přichycení
- Prakticky uzavíratelný
- Plastová chuť
- Chybí víčko na pítko
Moje první zkušenost s Camel bagem. Až na tu plastovou chuť nemám co vytknout. Asi jen, že chybí víčko na pítko, protože guma na sebe nabaluje prach a menší špínu. Jinak je bag velmi praktický - odepínání hadice, držáček, uzavíratelnost, pítko s magnetem.
- Přesně to co jsem očekával
Přesně padnoucí do zvláštní kapsy v batohu. Snadno se do kapsy zasouvá, plní, používá za chodu. Možnost odepnutí hadičky je úžasný detail, který usnadňuje mytí, doplňování vody atd. aniž by bylo nutné vše z batohu odejmout. Doporučuji zakoupit společně se sadou na čištění, bez ní by bylo čištění velmi složité.
Zobrazuji 201 - 220 ze 487 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »