Nejnovější recenze ze sekce Pitné vaky
- úzký profil vaku
- rychlo spojky
- vrchní otvor
- UTA nástavec
- horší zakončení opletu
- uvítal bych více barevných provedení např. černou
V zimě i v létě vyhovuje plně potřebám cyklisty. Pro zimní období doporučuji přikoupit izolační neoprén.
- jednoduchá montáž
- rukojeť
- není plněn z boku - vleze se do každého umyvadla
- ze začátku plastová pachuť
Funguje tak jak má. Jsem spokojený.
- Rovnomerné rozloženie váhy na chrbte počas pohybu
- Hadička sa z vaku ťažko skladá
Celková spokojnosť s vakom na vodu
zatím jsem ještě nezkoušel až v létě
Od pohledu kvalitní výrobek,doporučuji přikoupit sadu na čištění vaku..Funguje tak jak má, na kole neocenitelný pomocník, lepší jak stále lovit lahev..
- Kvalitní Camelbag
- bezproblémové čištění
- velký objem
Vak je super, akorát životnost některý součástí (náustek, napojení hadice do vaku) není neomezená a náhradní díly se v ČR stále obtížněji shánějí.
- zakoupeno do batohu Husky, za tu cenu super
- Nízká cena, která odpovídá kvalitě.
- Voda má lehce pachuť i po roce používání. Zámek vaku jde dost špatně zavřít, je potřeba vyvinout silnější tlak...ale zároveň dát pozor, aby se pacička nezlomila...jako mně :(
Můj první vak. Test ho teprve čeká. Byl mi doporučený v e-shopu. Podpora e-shop skvělá, tak věřím, že vak bude taky.
zatím jsme nezkoušeli
- Velký objem
- Snadno se čístí
- Odpojitelná hadička
- Nesmrdí
- Krytka na pítku
Super, rozhodně doporučuju.
Chybí český překlad bezpečnostních pokynů k užívání.
- Lze sbalit do "placky"
- Ventil je jeden z lepsich
- Dost spatne se vyleva posledni zbytek vody za ucelem suseni
- Pomerne obtizna manipulace diky tomu, ze kanistr je mekky a nedrzi tvar - na druhou stranu logicka vec vzhledem ke konstrukci.
- Kvalitní provedení
- Výměnné nástavce
Vak jsem používal jako zásobník na vodu. I když máte přeplněný batoh, lze jen snadno připnout zvenčí. Nástavec na hadici lze snadno vyměnit za filtr pít přímo nebo použít jako větší vak k filtraci namísto dodávaných litrových pytlíků, které se hrozně plní.
- neteče,zpracování, ochranný návlek na hadici
- první dvě použití chuť plastu.
- Osobně jsem spíš pro klasický šroubovatelný uzávěr jak tohle posuvné madlo.
Kvalitní zpracování, díky zavíracímu mechanismu se dobře drží.
Po roce se camelback špatně zavírá. Na nic!
Robusní, kvalitní, doporučuji.
Zobrazuji 181 - 200 ze 487 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »