Nejnovější recenze ze sekce Pitné vaky
Vůbec není cítit po plastu. Odpínací hadička je fajn, uvidím jakou bude mít výdrž.
- Hydrapak 8l jsem si koupila poprvé na účely čistě pro dovolenou.Měla jsem možnost vyzkoušení,manipulaci a vyhovuje mi.Dá se v pohodě přenést kam potřebuji,za velkou vyhodu považuji přiložený kouhoutek,přez který se pohodlně z vaku čerpá voda bez nutnosti manipulovat zbytečně s celým vakem.Tuto druhou jsem již kupovala za účelem mít doma permanentně dostupnou vodu pro případ nouze.
- Plnící otvor neni moc velký,je potřeba dbát před připadným srolováním a uskladněním na to aby vnitřek dokonale vyschl.Vždy suším, tak aby prazdny vak byl zavěšený za popruh otvorem dolu a byl zcela ,,nafouknutý,, aby připadné zbytky vody mohly vytéct a šel do celeho vaku vzduch.
Spokojenost.
- Kvalitní zpracování
- Vhodné do středně velkých batohů
- Přes koncovku se špatně pije, nutno sundat
- Předčil má očekávání, voda vydrží čerstvá bez pachuti a dlouho chladná
- Poteče trochu vody
- Velmi robustni, ale lehky
- Skvely prutok vody
- Moznost obratit naruby a dat do mycky
- Zimni hadicka proti zamrzani vody je naprosto dokonala...
Celkove musim hodnotit na 5*. Presel jsem na Hydrapak z Osprey Hydraulics a HydraPak mi prijde odolnejsi, lehci, lepe tesnici... Nic proti Osprey, ale... :)
- Dostačující
- Vhodné i do zimního počasí
- Pití se tak rychle neohřívá ani v hadičce
- Dá se připnout na batoh zvenčí
- Hadička obalená neoprenem se hůře zacvakává do "klipu" na batohu.
- Hadička po odpojení od rezervoaru pomalu vyteče, ale to není až taky neobvyklé. Mám jen jeden vak, kde hadička.
Funguje jak má! Pije se z něj dobře. Mám vyzkoušené i hydrovaky od jiných výrobců.
- Kvalita
- Možnost dokoupit náustky a hadici
- Tenký
Hledal jsem dlouho než jsem našel ale stálo to za to a všem doporučuji. Nenafaukuje se a drží tvar.
- dobrý
Kraken nekecal, pevná a super uši na nošení. Částečně drží tvar, takže se dá dobře vysušit vevnitř. Udělal jsem si síťku, jako obal a teď na batohu drží, v popruhách na PETlahve v jakémkoli stavu množství vody uvnitř.
- Lehké a malé balení.
Před prvním použitím jsem zapoměl vypláchnout a pak jsem se divil. Jo ještě nenechávat velký prostor na vzduch. Pak při každém kroku hlasitě šplouchá. Jinak za mě spokojenost.
- Profi zpracování
- Promyšlený design
Parádně sedí do baťůžku i se dobře pije díky náústku . Taky dobře vyřešený klik hadice na vak.
- Odolnost
- skladnost
- variabilita úchopů
- variabilita uzávěru
- vysoušení
- osvědčená kvalit a funkce
- Velký
- Drží dobřve na těle
- Kapsa na nářadí je super
- Kvalitní zpracování
Zobrazuji 81 - 100 ze 487 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »