Nejnovější recenze ze sekce Pitné vaky
- snadná údržba ( stačí z něj po akci vylít zbylou vodu , odpojit od bagu hadičku a nechat oboje vykapat) . kdo chce může bag vysušit - jde do něj pohodlně strčit ruku
- snadné plnění, možnost úchytu v batohu s přípravou pro vodní rezervoár (dvě varianty uchycení)
- Odolnost - předchozí jsem měl cca 5-6 let (a dost frekventovaně jsem ho používal, cca 2x až 3x týdně ) než se objevil nepatrný průsak u napojení nástavce na hadičku na bag ( a to jsem s ním prodělal několik slušných pádů na kole, kdy suploval páteřák :-)
- cena ? :-)
ve srovnání s jinýmy "camelbagy"které jsem vyzkoušel já nebo jsem viděl u kamarádů - jednoznačně nejlepší
- skladny, pevny, po tydnu uzivani uplne v poradku
- bodol by nejakych uchyt alebo ocko na zavesenie
OK
- Dobrá cena, náhradní náústek, široké hrdlo
Výborný produkt. Skvělá alternativa k předražené verzi Camelbagu.
Pinguin Camelbag Basic 2l
Přidáno: 9. srpna 2015
(naposledy upraveno 9. srpna 2015)
Zakoupeno v Sportnawebu.cz
- praktický, nemění chuť vody
výborný
- odepínací hadička
- dobré připnutí hadičky k batohu
- držák na vaku
naprosto splnuje očekávání
- dost dlouhá hadička (až moc)
- slabá konstrukce
- těžko se naplňuje
- koncovka na pití se musí stisknout zuby aby tekla - za chvíli se asi prokousne
- Velmi těžko vysychá po použití
Doporučil bych kvalitnější model od Pinguin, popř. nějaký jiný kvalitnější - ideálně orig. Camelbag., šetřit se moc nevyplácí.
Je to jen tenká folie - čas ukáže jak dlouho vydrží, zejména spoj plnicího otvoru.
Koncovka na pití je vyřešena dobře, ale asi moc dlouho nevydrží.
- snadná údržba, kvalitní provedení
snadná údržba, kvalitní provedení
- špatně vysychá
doporučuji
dle očekávání
- objem
- nemá "samouzavíraci ventil" (nebo jak to pojmenovat) pro připojení hadice
za tu cenu je fakt dobrý, ale jen do malého batohu, který můžu hodit pod kohoutek/studánku při doplňování někde v terénu.
do velkého bych koupil spíše bral tento: SOURCE Widepac 3l
- Pasuje do cyklobatohu od Škoda e-shop,v balení náhradní nástavec do pusy,objem tak akorát na běžný výlet
- žádné
vřele doporučuji
- dobrý systém plnění, možnost odepnutí hadičky
- nevím jesli to je vada mého konkrétního výroku, ale při pití mi to přisáválo vzduch takže místo vody jsem polykal z půlky vzduch.
Zeptám se jestli je to normální
- Kvalita
Výborný rezervoár na vodu!
- zpracování
- odolnost
- Sací koncovka do pusy
- dostupnost
- antibakteriální
Jsem velice spokojen.
už jsem ho i nechával v mrazničce zmrznout s vodou do hořkých dni,
i horky čaj zvládnu.
Za tu cenu Velká spokojenost.
velice Dobrá sací koncovka s možností uzamknutí (nejde sat)
- velice odolný vak i ostatní součásti.
- jednoduché plnění i čištění
- kapacita 2l je akorát
- v hadičce má tendenci zůstávat voda při sušení
Widepac používám už cca 5 let a za tu dobu se mnou nacestoval desetitisíce kilometrů na kole i pěšky a jsem s ním naprosto spokojený. Nahradil u mě originální vak Camelbak, který už začínal puchřet.Oproti němu se Widepac lépe čistí a kvalita zpracování víceméně stejná. Za 5 let nikdy neprotekl, neprotrhl se a stále perfektně funguje. Jsem s ním natolik spokojený, že jsem ho nyní koupil i přítelkyni.
- Pevná konstrukce, která se nehroutí
- Dobré řešení ovládání sacího ventilu
- Dobré řešení magnetickáho úchytu hadičky
Produkt doporučuji
- velmi dobře propracovaný co se stability týče a objemu týče
- příliš tuhá guma na sání
- zbytečně robusní plastový úchyt
- Velký objem, systém uzavírání vaku
- Silná plastová pachuť, hadice by mohla být o 20 cm delší
Vzhledem k tomu, že to je nejlevnější 3l vak, který jsem sehnal, tak spokojenost
Zobrazuji 381 - 400 ze 487 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »