Nejnovější recenze ze sekce Pitné vaky
- Kvalita zpracování se zdá na dobré úrovni
- Možnost odpojení hadičky
- Krytka na náhubek
- Český výrobek!
- Objem max. na jeden, ne moc náročný den > nakonec jsem zvolil 3L objem
Celkem slušně vypadající vak, funkčně srovnatelný s jakoukoliv dražší alternativou (značkovou). Výrobce je český a proto jsem zvolil přednostně před "cizinou". Nakonec jsem uvážil, že bude lepší 3l provedení. Používám každý den a nemohu si stěžovat. Snad jen na fyzikální zákony ... 3l vody prostě váží 3kg i když máte sebe lehčí nádobu :D
Osprey Hydraform 3l
Přidáno: 1. června 2018
(naposledy upraveno 1. června 2018)
Zakoupeno v Back-Pack.cz
- Super
- Kvalitní zpracování
na vyčištění lepší než vaky s šroubovacím uzávěrem
- dobrý přístup k plnění a čištění
- pevná část k zádům
- picí hadička rozdělená na dvě části, s magnetem na uchycení k popruhu batohu
- objem
- po zkušenosti s novými rezervoáry Camelbak malý průměr/průtok hadičky
- Proste camelbak
- BPA free
- Solidne, kvalitne prevedenie
- Praktický otvor pro naplnění vodou a případné vymytí vaku. Voda nikudy neuniká. Ani při první použití nebyl z vaku cítit plast. Praktická krytka náústku proti prachu.
- Objem
- Nízký průtok hadičky
- Dolní část netěsní
- jsem spokojen
- Vinikající vak, snadné zavírání - nehrozí vytečení jak u starších kusů
- Již druhý kus který synteticky zapáchá
Vak synteticky zapáchá a budeme jej muset zaslat na reklamaci. Je to již několikátý vak stejného typu který jsme zakoupili a bohužel už se nám to v minulosti jednou rovněž stalo, po reklamaci (výměna vaku) vše v pořádku. Nevím zda se nejedná o vadnou šarži či kusy které neprošli kontrolou Ospray, ale u takové značky by se něco podobného nemělo stávat a tato série by měla být stažena.
- za tu cenu super, doporučuji
- Ještě testuji
- Molle systém i možnost použít jako batoh
Zatím bez problému, ale mám ho jen krátce. Kvalita zpracování se zdá být na velmi dobré úrovni.
lehký,skladný....super
- Kvalitní hydrovak za dobrou cenu...
spokojenost. výhodou je snadné čištění a odnímatelnost hadičky
- lehký
- bezpečně uzaviratelný
- snadno čistitelný
- velmi kvalitní
Zobrazuji 261 - 280 ze 487 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Další »