Nejnovější recenze ze sekce Pitné vaky
- Rozumná cena
- Kvalita
Výrobek je praktický, dobře se nosí, předělání na sprchu je také skvělé, dobře vysychá před uložením na příští použití atd.
rychle doručení
- vak na vodu, který jsem potřeboval
- pocitově vydrží víc než Camelbak
- možnost napojení hadice přes quick system
- oplet hadice
- už druhý v řadě, první mi začal protýkat dole u spojení hadice a rezervoáru
- nemožnost vyčistit hadici
- no odour
- water remains fresh for weeks
- most reliable and versatile valve out there
- bag meterial is a bit stiff and crispy compared to osprey, but that is the only point osprey gets over source.
Dobře se plní, neprotéká. Picí ventil by mohl být lepší, ale na občasné použití stačí.
- dle popisu
- vše OK
- Izolovaná hadice
Skvělý pomocník na cyklistiku v létě
- použito jednou a zatím velice intenzivní pach gumy při pití
- Bezchybný vodní vak
Osprey Hydraulic 3l
Přidáno: 31. července 2024
(naposledy upraveno 31. července 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- U staršího vaku přestal těsnit náhubek. Tato (pro mě) nová verze je přepracovaná, lehčí, promyšlenější. Kompatibilní se starším modelem, takže do starého Osprey batohu bez problémů.
Dobrý poměr kvalita/cena
- Pití zůstává chladné, skvělé na túry.
- Hůře se vysušuje. Občas vypadává uzávěr od sosáku.
- výborné na brusle, cyklistiku, turistiku
- je celá z nového měkkého plastu, tu starší co jsem měl byla z tvrdšího plastu, tahle je měkká dost, ale aspoň je pružná :) uvidíme co vydrží :)
- budu muset tentokrát koupit sadu na čištění hydrovaku, dříve mi stačilo dát do hydrovaku prádelní kolíček ze dřeva a hydrovak krásně vyschl, teď jak je hydrovak měkký tak to moc nelze :/
- Splňuje co má.
- Kvalitní provedení a materiál
Nepasuje do ledvinky acepac
- Plní svůj účel
Zatím jsem nepoužil. Mám ho do batohu JUBÖ Bushcraft WARRIOR 25L - Coyote. Ale na své si přijde až v teplejších dnech. Teď nemám potřebu tolik pít a většinou mi stačí polní láhev a termoska.
Super produkt.